Kupovna ili zasijana trava?

0
5313

Sigurno ste se nekoliko puta dvoumili u razmišljanju što je bolje za Vaše dvorište kupovna trava ili da je sami sijete? Danas ću Vam ukratko obrazložiti sve argumente za i protiv,na Vama je da sami izaberete što Vam je bolje i ekonomičnije.

Najveća prednost kupovne tj.umjetne trave je što će Vas umjetna trava riješiti  muke oko redovite košnje, zaljevanja i ostalih poslova koji su potrebni za održavanje zelenih površina.Obzirom da je cijena umjetne trave postala mnogima prihvatljiva, a zahtjevi za održavanje minimalni, postaje sve češći izbor zaposlenih mladih vlasnika uređenih kućnih  vrtova i dvorišta. Osim toga podloga sa umjetnom travom može se koristiti tijekom godine 365 dana, bez obzira na vremenske uvjete,ona uvijek ostaje ista.

Ukoliko imate malu djecu ja Vam preporučam kupovnu travu jer ona je u današnje vrijeme puno gušća i mekša tako da ublažava nestašne padove kod Vaše djece u igri.

Ukoliko želite da Vam u idućem svom postu opišem kako ćete pripremiti podlogu za umjetnu travu,slobodno mi pišite i izrazite svoje mišljenje.

 

Sad ću Vam pokušati približiti zamisao zašto bi mogli i sami se upustiti u izazov da sami uzgojite svoju travu.Ukoliko ste kreativni i želite uživati u plodovima svog rada i truda ja Vam preporučam da sami izaberete sjeme,zasijete i brinete se o svojoj prirodno uzgojenoj travi u vrtu ili dvorištu.

Ukoliko ste se odlučili za sijanje trave preporučam Vam moje postove:

Kako zasijati novu travu ?

Kada započeti sa košenjem trave

 

Za prekrasan i zdrav travnjak potrebno je malo truda,bez obzira da li ste sami uzgojili svoj travnjak ili kupili gotov.

 

Pa ipak,nagrada će biti vrijedna tako da vam neće biti nikakav problem brinuti se o svom travnjaku.

Što god sami odlučili želim Vam reći da ako ne želite dugo čekati na svježu zelenu boju  travnjaka, nemojte sijati travu nego položite travnati tepih od trave u rolama koja se uzgaja iz kvalitetnog sjemena.

Ništa drugo vam ne preostaje nego da sami urediti svoje dvorište i da uživate u predstojećim toplim danima.

 

 

 

Ja sam magistra primarnog obrazovanja.Supruga sam i majka troje djece.Jako mi je važno da se djeca hrane zdravo i da hrana koju im spremam bude prirodna i da znam na koji je način uzgojena.Imam svoj mali obiteljski vrt i to me čini jako sretnom.Volim pisati i istraživati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here