Mlada pšenica – izvor zdravlja

1
1758

IMG_0178Zašto je divljač zdrava? 🙂 Zato što leže i pasu po cijele dane jako hranjivu biljku – mladu pšenicu. Lišće mlade zelene pšenice jedna je od spektakularnih namirnica krcatih tvarima s povoljnih učinkom na organizam. Koliko je hranjiva i zdrava pročitajte u nastavku priču o Ircu kojem je izliječila rak… Ljekarna je svuda oko nas.

Kada su liječnici 74-godišnjem Ircu Dannyju McDonaldu obznanili da ima rak želuca i priopćili mu da ima još tri mjeseca života, odlučni Irac odlučio je ignorirati njihove savjete kako bi izbjegao kemoterapiju, on se odlučio za prehrambeni pristup na putu ka ozdravljenju. Četiri godine kasnije Danny se osjeća sjajno zahvaljujući soku mlade pšenice, hranjive guste superhrane s različitim dobrobitima za zdravstvo. Pogledaj članak ovdje:

http://www.dnevno.hr/zdravlje/97704-tezak-udarac-farmaceutskoj-industriji-ova-cudotvorna-biljka-ircu-je-izlijecila-rak.html

Mlada pšenica proljeće:

IMG_0163

Nenad je ing. elektrotehnike koji svoje slobodno vrijeme voli posvećivati proizvodnji prirodnog gnojiva Humusal, te podizanju svijesti o zdravom životu i održivom načinu uzgoja biljaka.

1 COMMENT

Comments are closed.