Tri biljke za Vaš radni stol

0
5565

Ukoliko radite u uredu i imate računalo, preporučam Vam da si kupite ove tri biljke koje znatno smanjuju zračenje a nije ih teško održavati.

Ono što je u vašoj moći da sami umanjite svoju izloženost štetnim zračenjima  pomoću biljaka koje se njima “hrane” i upijaju ih poput spužve.Svakako ih imajte u blizini tableta i računara.
Prva biljka za Vaš ured je Aloe vera.Sigurno se pitate zašto ona?Aloe vera upija elektromagnetska zračenja Vašeg monitora računala i mobilnih uređaja. Ona je  prekrasan ukras za svaki ured i što je najvažnije nije skupa. Zalijeva se jednom tjedno i  ne odgovara izloženost izravnom suncu.Savršena za ured.

 

Druga biljka koju bi Vam preporučila je kaktus.On je isto jeftin i možete ga kupiti u raznim bojama,oblicima i veličinama.On Vam sva štetna zračenja na malom prostoru apsorbira.

 

 

Dok treća biljka koja treba krasiti Vaš radni stol je spatifilijum.Ovaj cvijet poznat je po tome što se hrani štetnim zračenjem pa je idealno da ga smjestite kraj televizora ili računara.  Jednostavan za održavanje, redovito zalijevanje biće dovoljna njega ove osebujne biljke koja ne voli puno svjetlosti.Idealna za ured. Zapamtite ove tri biljke su savršeni za dezinfekciju prostora.I kako ih je dobro imati u uredu tako je dobro i u kući.

Ja sam magistra primarnog obrazovanja.Supruga sam i majka troje djece.Jako mi je važno da se djeca hrane zdravo i da hrana koju im spremam bude prirodna i da znam na koji je način uzgojena.Imam svoj mali obiteljski vrt i to me čini jako sretnom.Volim pisati i istraživati.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here