Vrt od N.D. na Velebitu

0
5208

Može li se uživati u vrtlarenju na Velebitu? Počinje nova sezona vrtlarenja. Što je bolje za motivaciju od jednog prekrasnog vrta iz netaknute prirode!

Postoji izreka koja kaže:

“Ljubav prema vrtlarenju je sjeme koje jednom kada se posije nikada ne umire”

Pisali smo o vrtovima princeze Diane, vrtovima u Havani, pa je došlo vrijeme i da pokažemo jedan domaći vrt koji se nalazi na velebitskom polju.

U ovom predstavljanju vaših vrtova, donosimo slike vrta od gđe. Nevenke! Nevenka je godinama vjerni klijent našeg sponzora Humusal – hrvatskog eko gnojiva, te je prilikom posljednje komunikacije proslijedila slike vrta u kojem uživa. Gđo Nevenka, hvala na slikama!

Ovaj vrt u mjestu Krasno je dokaz da za ljubav prema vrtlarenju nije bitno gdje se nalazite, more, brda ili ravnica. Samo volja, pažnja i trud!

Da li vam se sviđa ova cvjetna idila? Ostavite svoje komentare dolje na dnu stranice, a mi ćemo se potruditi predstaviti i druge.

Nenad je ing. elektrotehnike koji svoje slobodno vrijeme voli posvećivati proizvodnji prirodnog gnojiva Humusal, te podizanju svijesti o zdravom životu i održivom načinu uzgoja biljaka.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here