Mišljenja korisnika

0
2195

Mogu reći da sam jako zadovoljna s kvalitetom gnojiva koja se mogla vidjeti u brzom rastu mojih klijanaca. U rekordnom roku mi je potjeralo sjemenje korijandera, limunske trave čak (a ona voli trope), anisa i još drugih začinskih trava. To nije bio slučaj kad sam nešto sadila u običnu vrtnu zemlju, tako da sam stvarno pozitivno iznenađena.. i vjerujem da ću i u budućnosti naručivati Humusal, pogotovo za narednu godinu nadam se. Nemam baš nekih kritika po pitanju ambalaže, ustvari rijetko je za susresti jedan takav proizvod na kojem je sve toliko detaljno i pregledno opisano..tako da je  i pakiranje prva liga. Dostava je bila promptna, sve lijepo spakirano. Zaista nemam prigovora! Samo naprijed…

I.Š., Zagreb

Sva mišljenja:

Prvi put od kada živim u Hrvatskoj dogodilo se, da je sve prošlo je bes problema. Hvala vama i sigurno ču o vama dalje govoriti.

Rijeka

Jučer dobili smo vašu pošiljku. Sve je absolutno u redu. Prvi put od kada živim u Hrvatskoj dogodilo se, da je sve prošlo je bes problema. Hvala vama i sigurno ču o vama dalje govoriti. Lijep pozdrav

E.N., Jesenice

Mogu reći da sam jako zadovoljna s kvalitetom gnojiva koja se mogla vidjeti u brzom rastu mojih klijanaca. U rekordnom roku mi je potjeralo sjemenje korijandera, limunske trave čak (a ona voli trope), anisa i još drugih začinskih trava. To nije bio slučaj kad sam nešto sadila u običnu vrtnu zemlju, tako da sam stvarno pozitivno iznenađena.. i vjerujem da ću i u budućnosti naručivati Humusal, pogotovo za narednu godinu nadam se.
Nemam baš nekih kritika po pitanju ambalaže, ustvari rijetko je za susresti jedan takav proizvod na kojem je sve toliko detaljno i pregledno opisano..tako da je  i pakiranje prva liga.
Dostava je bila promptna, sve lijepo spakirano. Zaista nemam prigovora! Samo naprijed…

I.Š., Zagreb

Narucila sam Vase gnojivo najvise zbog limuna kojeg pokusavam uzgojiti u grasti na balkonu.
Posiljku od 10 l ste mi poslali na Tiskov kiosk. Isporuka je bila brza, cijena u redu tako da sam s tim bila jako zadovoljna.
Pakiranje je za mene vrlo prakticno i lako za skladistenje.
MIslim da su uputstva na njemu dosta jasna, a sama upotreba je jednostavna uz to nema nikakvog mirisa kao npr. druga prirodna gnjoiva sto je svakako prednost.
Jako mi se svidja ideja da ga mogu otopiti u vodi i time zalijevati biljke.

 

K.S. , Dubrovnik

Nenad je ing. elektrotehnike koji svoje slobodno vrijeme voli posvećivati proizvodnji prirodnog gnojiva Humusal, te podizanju svijesti o zdravom životu i održivom načinu uzgoja biljaka.